Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Check out

kinitro.gr
ΜΕΤΕΩΡΑ - Προσφορά Maximize

ΜΕΤΕΩΡΑ - Προσφορά

Μετέωρα - Οι Βράχοι του Θεού

(Βιβλίο & DVD)

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτίστε ΤΩΡΑ το βιβλίο "ΜΕΤΕΩΡΑ - ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" μαζί με το ομότιτλο DVD και περιηγηθείτε σε μια μοναδική θρησκευτική διαδρομή στα σπουδαία βυζαντινά μοναστήρια των Μετεώρων.


Περισσότερες λεπτομέρειες

22,00 €

Προσφορά! Προσφορά!

30,00 €

-8,00 €

prosfora001

» Add to my wishlist

ΜΕΤΕΩΡΑ ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (Βιβλίο)

Ο ταξιδιώτης που επιθυμεί να επισκεφθεί τα Μετέωρα διασχίζοντας το Θεσσαλικό κάμπο, περνάει πρώτα από την πόλη των Τρικάλων.

Η γραφική αυτή πόλη, που την σφραγίζουν μοναδικές ιστορικές μνήμες, κατοικήθηκε πριν από 5.000 χρόνια και μέχρι τον 11ο αιώνα π.Χ. την ονόμαζαν Τρίκκη.

Το όνομα Τρίκκη, συναντάμε για πρώτη φορά στον Όμηρο.

Στην αρχαιότητα, η Τρίκκη, αποτελούσε θαυμαστό πολιτιστικό και θρησκευτικό κέντρο. Εδώ υπήρχε ένα φημισμένο στην αρχαιότητα ιερό του Ασκληπιού, που συντελούσε σημαντικά στην παγκόσμια αναγνώριση της Τρίκκης σαν πόλης του Ασκληπιού.

Τα σημερινά Τρίκαλα, στα Παλαιοχριστιανικά χρόνια γνωρίζουν μοναδική άνθηση. Τον 6ο αιώνα μ. Χ. ο αυτοκράτωρ Ιουστινιανός ανακαινίζει τα τείχη της πόλης.

Το έτος 1082 Νορμανδοί επιδρομείς καταλαμβάνουν την πόλη ενώ το 1204, τα Τρίκαλα αποτελούν μέρος του βασιλείου των Φράγκων της Θεσσαλονίκης.

Κυρίαρχες δυνάμεις κατακτούν κατά περιόδους τα Τρίκαλα μέχρι το έτος 1393 που η πόλη, μαζί με ολόκληρη τη Θεσσαλία περιέρχεται στην κυριαρχία των Τούρκων.

ΜΕΤΕΩΡΑ – ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (DVD)

Μια μοναδική θρησκευτική διαδρομή στα σπουδαία βυζαντινά μοναστήρια των Μετεώρων, με την καταπληκτική ασκητική ζωή των μοναχών, τα έθιμά τους, την πίστη τους.
Οι βράχοι που ενώνουν τη γη με τον θεϊκό ουρανό.

84 λεπτά.


 • Αριθμός σελίδων 128 εικονογραφημένες σελίδες
 • Διάρκεια 82 λεπτά
 • Σύστημα PAL & NTSC
 • Γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 • Προσφορά 1: Βιβλίο + DVD

  Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε το βιβλίο "ΜΕΤΕΩΡΑ - Οι Βράχοι του Θεού" μαζί με το ομότιτλο DVD από 30,00€ στην εκπληκτική τιμή των 22,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • Προσφορά 2: 4 DVDs - 12 Επεισόδια

  Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε τη σειρά "Απ' τον Αριστοτέλη στο Hawking", από 48,00€ στην εκπληκτική τιμή των 28,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • Προσφορά 3: 5 DVDs

  Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε ΤΩΡΑ το πακέτο 5 DVDs με τίτλο "Αρχαιολογικό Μουσείο" και περιηγηθείτε σε μια μοναδική συλλογή αρχαιοτήτων με χάρτες, σχεδιαγράμματα και αναπαραστασεις από 40,00€ στην εκπληκτική τιμή των 29,00€.. Εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.