Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Check out

kinitro.gr
DVD7 Maximize

DVD7

448 π.Χ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Η ιστορία αναφέρεται σε μια πλήρη Ολυμπιάδα του 5ου αιώνα προ Χριστού. Η παραγωγή ολοκληρώθηκε μετά από 3 χρόνια γυρισμάτων και 3D animation, το έτος 2004.

Περισσότερες λεπτομέρειες

8,00 €

dvd0007

» Add to my wishlist

Oλυμπιάδα 448 π.Χ.

Η παραγωγή ολοκληρώθηκε μετά από 3 χρόνια γυρισμάτων και 3D animation, το έτος 2004. Η ιστορία αναφέρεται σε μια πλήρη Ολυμπιάδα του 5ου αιώνα προ Χριστού. Η αρχαία Ολυμπία με τους ναούς, τα αγάλματα, το Στάδιο, το Αρματοδρόμιο, τους αθλητές, τους Ελλανοδίκες , τους Φιλοσόφους και τους χιλιάδες θεατές που κατέφθαναν κάθε 4 χρόνια στην ιερά Άλτη, ζωντανεύει με πλήρη αναπαράσταση του Αρχαίου Ελληνικού Μεγαλείου.
Γνωστοί Άγγλοι ηθοποιοί υποδύονται τους ρόλους μεγάλων φιλοσόφων, εκπαιδευμένοι αθλητές ζωντανεύουν τα αρχαία Ελληνικά αθλήματα ενώ αρματοδρόμοι από την Ιταλία με άρματα από την Αγγλία κασκαντέρ Αμερικανοί και άλογα από την Ισπανία ζωντανεύουν τις αρματοδρομίες του 448 π.Χ σ΄ ενα απαράμιλλο μεγαλείο.
Το έργο έχει πουληθεί σε περισσότερες από 30 χώρες μέχρι σήμερα στον κόσμο και αποτελεί εκπαιδευτικό εργαλείο σε πολλά Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής.

Πρωταγωνιστούν:

ROY DOTRY S ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ
BRIAN BLESSED ΑΦΗΓΗΤΗΣ
SPYROS FOKAS ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ
CAROLINA LIRITI ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΧΑΜΥΝΗΣ
NIKOS VASTARDIS ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ
DAVID BOWLES ΚΙΜΩΝ
PAUL FLANAGAN ΦΕΙΔΙΑΣ
PETER THEIS ΠΛΟΥΤΩΝ

και δεκάδες άλλοι ηθοποιοί.

Συμμετέχουν 50 αθληταί κλασσικών αθλημάτων, αρματοδρόμοι και δεκάδες κομπάρσοι.
Το γύρισμα και τα 3D animation έγιναν εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από Έλληνες τεχνικούς.

Σενάριο, Παραγωγή, Σκηνοθεσία, Μουσική: Παύλος Πισσάνος
Γλώσσα: Αγγλική Υπότιτλοι: Ελληνικοί

 • Διάρκεια 120 λεπτά
 • Σύστημα PAL & NTSC
 • Γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 • Προσφορά 1: Βιβλίο + DVD

  Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε το βιβλίο "ΜΕΤΕΩΡΑ - Οι Βράχοι του Θεού" μαζί με το ομότιτλο DVD από 30,00€ στην εκπληκτική τιμή των 22,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • Προσφορά 2: 4 DVDs - 12 Επεισόδια

  Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε τη σειρά "Απ' τον Αριστοτέλη στο Hawking", από 48,00€ στην εκπληκτική τιμή των 28,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • Προσφορά 3: 5 DVDs

  Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε ΤΩΡΑ το πακέτο 5 DVDs με τίτλο "Αρχαιολογικό Μουσείο" και περιηγηθείτε σε μια μοναδική συλλογή αρχαιοτήτων με χάρτες, σχεδιαγράμματα και αναπαραστασεις από 40,00€ στην εκπληκτική τιμή των 29,00€.. Εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.