Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Check out

kinitro.gr
DVD6 Maximize

DVD6

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ η αληθινή ιστορία

Η ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την γέννησή του ως το θάνατό του.
Αναφορές στον μεγάλο θρύλο της ιστορίας από Ακαδημαϊκούς και καθηγητές για τις βαθειές επιρροές της προσωπικότητας του στην Τέχνη, την Ιστορία και πάνω απ' όλα στην πολιτιστική διαμόρφωση των κοινωνιών του κόσμου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

8,00 €

dvd0006

» Add to my wishlist

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ η αληθινή ιστορία

Η ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την γέννησή του ως το θάνατό του.
Αναφορές στον μεγάλο θρύλο της ιστορίας από Ακαδημαϊκούς και καθηγητές για τις βαθειές επιρροές της προσωπικότητας του στην Τέχνη, την Ιστορία και πάνω απ' όλα στην πολιτιστική διαμόρφωση των κοινωνιών του κόσμου. Μέσα από αφηγήσεις Ιορδανών μαρτύρων που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν που βρίσκεται ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου η camera , σ΄ ενα νοερό ταξίδι κινείται μέσα σε στοές υπόγειες κάτω από την γη του Αμάν , φθάνει στον χώρο που φυλάσσεται η μούμια του Μεγάλου Αλεξάνδρου ξαπλωμένη σ΄ ενα κρυστάλλινο γαλάζιο φέρετρο , ενώ πιο δίπλα βρίσκουμε το τραπέζι συμβουλίου με τις 12 λίθινες καρέκλες και τον θρόνο με το χελιδόνι που συμβολίζει “ αυτόν που θα ξαναφέρει την άνοιξη”.
Αξίζει να σημειωθή ότι οι Έλληνες ιστορικοί που ασχολούνται με τον Αλέξανδρο επιβεβαιώνουν τα στοιχεία των Ιορδανών μαρτύρων.
Η αφήγηση του έργου είναι σε γλώσσα Αγγλική . με αφηγητή τον μεγάλο ηθοποιό Bryan Blessed

Σενάριο, Παραγωγή, Σκηνοθεσία, Μουσική: Παύλος Πισσάνος
Παραγωγή: 2005 Ελληνικοί υπότιτλοι

 • Διάρκεια 64 λεπτά
 • Σύστημα PAL & NTSC
 • Γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 • Προσφορά 1: Βιβλίο + DVD

  Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε το βιβλίο "ΜΕΤΕΩΡΑ - Οι Βράχοι του Θεού" μαζί με το ομότιτλο DVD από 30,00€ στην εκπληκτική τιμή των 22,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • Προσφορά 2: 4 DVDs - 12 Επεισόδια

  Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε τη σειρά "Απ' τον Αριστοτέλη στο Hawking", από 48,00€ στην εκπληκτική τιμή των 28,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • Προσφορά 3: 5 DVDs

  Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε ΤΩΡΑ το πακέτο 5 DVDs με τίτλο "Αρχαιολογικό Μουσείο" και περιηγηθείτε σε μια μοναδική συλλογή αρχαιοτήτων με χάρτες, σχεδιαγράμματα και αναπαραστασεις από 40,00€ στην εκπληκτική τιμή των 29,00€.. Εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.