Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Check out

kinitro.gr
DVD3 Maximize

DVD3

ΟΡΦΕΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΔΙΚΗ

Η ιστορία του Ορφέα από την γέννησή του ως τον θάνατό του. Η γνωριμία του και ο μεγάλος έρωτας με την Ευρυδίκη. Το μίσος της μάγισσας Αγλαονίκης που ορκίζεται εκδίκηση με τις Βακχίδες , γιατί ο Ορφέας αρνείται τις ερωτικές προτάσεις της...

Περισσότερες λεπτομέρειες

8,00 €

dvd0003

» Add to my wishlist

ΟΡΦΕΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΔΙΚΗ

Κινηματογραφική παραγωγή. Έτος παραγωγής 1996

Πρωταγωνιστούν:

OLIVER REED
ANDREW BULLOCK
CAROLINA LIRITI
DAVID BOWLES
PAUL FLANAGAN
FRANCESCA AGATI

Σενάριο, Παραγωγή, Σκηνοθεσία, Μουσική: Παύλος Πισσάνος
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλική

Η ιστορία του Ορφέα από την γέννησή του ως τον θάνατό του. Η γνωριμία του και ο μεγάλος έρωτας με την Ευρυδίκη. Το μίσος της μάγισσας Αγλαονίκης που ορκίζεται εκδίκηση με τις Βακχίδες , γιατί ο Ορφέας αρνείται τις ερωτικές προτάσεις της.
Μύηση στο Ναό του Δία, Θυσία στην κοιλάδα των Τεμπών. Τα Μυστήρια του Διονύσου, ο θάνατος του γιου του Δία από τους Τιτάνες και τις Τιτάνισσες, η αναγέννησή του, η Ορφική Κοσμογονία και η καινούργια μορφή του Θεού του φωτός .
Ο θάνατος της Ευρυδίκης . Η Αχαιρουσία λίμνη και η κάθοδος του Ορφέα στο βασίλειο του Πλούτωνα .
Η συνάντηση του Ορφέα με την ψυχή της Ευρυδίκης, η άνοδος στον Πάνω Κόσμο, η αιώνια καταδίκη του χωρισμού του Ορφέα από την αγαπημένη .
Ο Ορφέας στο στρατόπεδο των Θρακών , η εισβολή της Αγλαονίκης με τις προκλητικές Βακχίδες μέσα στο στρατόπεδο και ο σκληρός θάνατος του μεγαλύτερου μύστη όλων των εποχών.

Σενάριο, Παραγωγή, Σκηνοθεσία, Μουσική: Παύλος Πισσάνος

Παραγωγή: 1996
Γλώσσα : Αγγλική Υπότιτλοι: Ελληνικοί


 • Διάρκεια 120 λεπτά
 • Σύστημα PAL & NTSC
 • Γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 • Προσφορά 1: Βιβλίο + DVD

  Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε το βιβλίο "ΜΕΤΕΩΡΑ - Οι Βράχοι του Θεού" μαζί με το ομότιτλο DVD από 30,00€ στην εκπληκτική τιμή των 22,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • Προσφορά 2: 4 DVDs - 12 Επεισόδια

  Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε τη σειρά "Απ' τον Αριστοτέλη στο Hawking", από 48,00€ στην εκπληκτική τιμή των 28,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • Προσφορά 3: 5 DVDs

  Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε ΤΩΡΑ το πακέτο 5 DVDs με τίτλο "Αρχαιολογικό Μουσείο" και περιηγηθείτε σε μια μοναδική συλλογή αρχαιοτήτων με χάρτες, σχεδιαγράμματα και αναπαραστασεις από 40,00€ στην εκπληκτική τιμή των 29,00€.. Εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.