Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Check out

kinitro.gr

Ασφαλείς συναλλαγές

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτή τη στιγμή προσφέρονται τρεις (3) τρόποι πληρωμής προς δική σας διευκόλυνση και ασφάλεια. Οι τρόποι πληρωμής αναφέρονται παρακάτω:

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Υπάρχει ένας (1) αριθμός λογαριασμού από ελληνική τράπεζα, στον οποίο ο εκάστοτε πελάτης θα μπορεί να καταθέσει τα χρήματα που αντιστοιχούν στην παραγγελία του με σκοπό να εκκινήσει η εταιρεία τη διαδικασία παράδοσης. Αυτός είναι:

Τράπεζα: EUROBANK, IBAN:  GR69 0260 0640 0009 9010 1155 397

Ο πελάτης – καταθέτης θα πρέπει να φροντίσει να αναγράφεται καθαρά το ονοματεπώνυμό του στην κατάθεση, διαφορετικά θα του ζητηθεί να στείλει την απόδειξη με FAX στην εταιρεία, προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για τον πελάτη και να αποφευχθούν τυχόν λάθη ή παραλήψεις.

Πληρωμή μέσω Paypal:

Για την παροχή μεγαλύτερης ασφάλειας κατά την πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιείται η υπηρεσία PAYPAL. Ο πελάτης επιλέγοντας πληρωμή μέσω paypal οδηγείται στην ασφαλή σελίδα που προσφέρεται για το σκοπό αυτό προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η πληρωμή με χρέωση στην κάρτα του. Στη σελίδα του paypal χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση στα στοιχεία και τα δεδομένα που ζητούνται από τον πελάτη με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο οποιοσδήποτε κίνδυνος. Σημειώνουμε εδώ ότι η εταιρία μας δεν εμπλέκεται στη διαδικασία πληρωμής από τη στιγμή που ο πελάτης θα οδηγηθεί στην ασφαλή σελίδα του PAYPAL και δεν κρατάει κανένα από τα στοιχεία που θα του ζητηθούν εκεί.

Πληρωμή με αντικαταβολή:

Επιλέγοντας την πληρωμή με αντικαταβολή, η οποία ισχύει ΜΟΝΟ για τον ελληνικό χώρο, για την παραγγελία σας, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής και παράδοσης του προϊόντος ή των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο πληρωμής, συμφωνείτε ότι θα εξοφλήσετε όλο το ποσό της παραγγελίας σας στον courier με την παράδοσή της στο χώρο σας, ακόμα και αν έχετε αλλάξει γνώμη για τον οποιοδήποτε λόγο. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με τη μέθοδο της αντικαταβολής επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον ποσό της τάξεως των τριών ευρώ (3,00€) που έχει να κάνει με την επιπλέον επιβάρυνση από την εταιρεία courier.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  • Προσφορά 1: Βιβλίο + DVD

    Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε το βιβλίο "ΜΕΤΕΩΡΑ - Οι Βράχοι του Θεού" μαζί με το ομότιτλο DVD από 30,00€ στην εκπληκτική τιμή των 22,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  • Προσφορά 2: 4 DVDs - 12 Επεισόδια

    Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε τη σειρά "Απ' τον Αριστοτέλη στο Hawking", από 48,00€ στην εκπληκτική τιμή των 28,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  • Προσφορά 3: 5 DVDs

    Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε ΤΩΡΑ το πακέτο 5 DVDs με τίτλο "Αρχαιολογικό Μουσείο" και περιηγηθείτε σε μια μοναδική συλλογή αρχαιοτήτων με χάρτες, σχεδιαγράμματα και αναπαραστασεις από 40,00€ στην εκπληκτική τιμή των 29,00€.. Εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.