Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Check out

kinitro.gr

Παράδοση Προϊόντων

Ξέρουμε ότι ανυπομονείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό και κάνουμε τα πάντα για να φτάσει στα χέρια σας γρήγορα.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από δύο (2) έως δέκα (10) εργάσιμες ημέρες, εξαρτώμενος από το  από το φόρτο εργασίας. Σε αυτό το χρόνο παράδοσης δεν περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις, οι οποίες οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες όπως για παράδειγμα απεργίες, αντίξοες καιρικές συνθήκες κτλ, και δεν ευθύνεται η εταιρεία για τυχόν επιπλέον καθυστέρηση.

Στην περίπτωση, κατά την οποία ο χρόνος παράδοσης πρόκειται να υπερβεί τις δέκα (10) εργάσιμες ημέρες με ευθύνη της εταιρείας, τότε ο αγοραστής ενημερώνεται για την επιπλέον καθυστέρηση με email ή τηλεφωνικά και εφόσον το επιθυμεί μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του και να του επιστραφούν τα χρήματα που έχει δώσει σε αριθμό λογαριασμού της τράπεζας που επιθυμεί.

Η παραπάνω ενημέρωση πραγματοποιείται εντός τριών (3) ημερών από τη στιγμή που θα ενημερωθεί η εταιρεία για την πληρωμή της, οπότε εκτελείται και η παραγγελία. Στην περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας άνω των δέκα (10) ημερών και που ο αγοραστής θα ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του, θα πρέπει να ενημερώσει τη εταιρεία με email ή FAX ότι επιθυμεί να ακυρωθεί η παραγγελία του και να επιστραφούν τα χρήματά του, αναγράφοντας και την τράπεζα και τον αριθμό λογαριασμού που ο ίδιος επιθυμεί.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στη διεύθυνση που έχετε επιλέξει από συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Το κόστος συσκευασίας και αν έχει επιλεχθεί, αντικαταβολής υπολογίζεται κατά τη διαδικασία πληρωμής.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  • Προσφορά 1: Βιβλίο + DVD

    Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε το βιβλίο "ΜΕΤΕΩΡΑ - Οι Βράχοι του Θεού" μαζί με το ομότιτλο DVD από 30,00€ στην εκπληκτική τιμή των 22,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  • Προσφορά 2: 4 DVDs - 12 Επεισόδια

    Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε τη σειρά "Απ' τον Αριστοτέλη στο Hawking", από 48,00€ στην εκπληκτική τιμή των 28,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  • Προσφορά 3: 5 DVDs

    Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε ΤΩΡΑ το πακέτο 5 DVDs με τίτλο "Αρχαιολογικό Μουσείο" και περιηγηθείτε σε μια μοναδική συλλογή αρχαιοτήτων με χάρτες, σχεδιαγράμματα και αναπαραστασεις από 40,00€ στην εκπληκτική τιμή των 29,00€.. Εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.