Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Check out

kinitro.gr

Φίλτρα

Availability v
Κατάσταση v

Home / Υπάρχουν 161 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

Βιβλία

Εδώ θα βρείτε όλα τα βιβλία των εκδόσεων Πισσάνος. Γνωρίστε και αποκτήστε τα βιβλία μέσα από το εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

Ντοκιμαντέρ

Εδώ θα βρείτε όλα τη σειρά των εκπαιδευτικών DVDs του οργανισμού Πισσάνος. Γνωρίστε και αποκτήστε τα ντοκιμαντέρ που έχει δημιουργήσει ή εξασφαλίσει ο οργανισμός μας μέσα από το εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

Ταινίες

Εδώ θα βρείτε όλα τη σειρά των ταινιών που εμπορεύεται ο οργανισμός Πισσάνος. Γνωρίστε και αποκτήστε τις μεταγλωττισμένες ή υποτιτλισμένες ταινίες έχει εξασφαλίσει ο οργανισμός μας μέσα από το εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

Εκπομπές "Απόκρυφη Αρμονία"

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή των γνωστών και επιτυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών "Απόκρυφη Αρμονία" με τον Παύλο Πισσάνο. Γνωρίστε και αποκτήστε τις εκπομπές αυτές είτε μεμονομένα είτε σε πακέτα προσφορών.

ANATOMY OF AN ILLNESS

8,00 €
Διαθέσιμο
Αγορά

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  • Προσφορά 1: Βιβλίο + DVD

    Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε το βιβλίο "ΜΕΤΕΩΡΑ - Οι Βράχοι του Θεού" μαζί με το ομότιτλο DVD από 30,00€ στην εκπληκτική τιμή των 22,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  • Προσφορά 2: 4 DVDs - 12 Επεισόδια

    Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ της προσφοράς και αποκτήστε τη σειρά "Απ' τον Αριστοτέλη στο Hawking", από 48,00€ στην εκπληκτική τιμή των 28,00€. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  • Προσφορά 3: 5 DVDs

    Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε ΤΩΡΑ το πακέτο 5 DVDs με τίτλο "Αρχαιολογικό Μουσείο" και περιηγηθείτε σε μια μοναδική συλλογή αρχαιοτήτων με χάρτες, σχεδιαγράμματα και αναπαραστασεις από 40,00€ στην εκπληκτική τιμή των 29,00€.. Εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.